Language :
Welcome to
Salon des Fleurs

Login   |   Register
Forgot Password  

 

Items: 0
Total: €0.00
Checkout
One dozen red roses-A002

€35.00 Click Here
Όροι Υπηρεσίας

Web Site Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης


1. Όροι

Με την πρόσβαση σε αυτό το site, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους ιστοσελίδα και Προϋποθέσεις Χρήσης, όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, και συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους τοπικούς νόμους. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, σας απαγορεύεται η χρήση ή την πρόσβαση σε αυτό το site. Τα υλικά που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εφαρμόζεται το δίκαιο των σημάτων.


2. Άδεια χρήσης


a. Δίνεται άδεια για προσωρινή λήψη ενός αντιγράφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό), στην ιστοσελίδα Salon Des Fleurs για προσωπική, μη εμπορική προβολή μόνο παροδική. Αυτή είναι η χορήγηση της άδειας, δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου, και υπό αυτήν την άδεια δεν μπορείτε να:

i. τροποποιήσει ή να αντιγράψετε τα υλικά
ii. χρησιμοποιήσει το υλικό για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό, ή για οποιαδήποτε δημόσια προβολή (εμπορική ή μη εμπορική)?
iii. προσπάθεια να decompile ή αποσυμπίληση οποιουδήποτε λογισμικού περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα Salon Des Fleurs είναι?
iv. αφαιρέσετε οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά σύμβολα από τα υλικά? ή
v. μεταφορά υλικών σε άλλο πρόσωπο ή "καθρέφτη" των υλικών σε οποιονδήποτε άλλο server.


b. Αυτή η άδεια παύουν να ισχύουν αυτόματα σε περίπτωση που παραβιάσετε οποιοδήποτε από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να καταγγελθεί από Salon Des Fleurs, ανά πάσα στιγμή. Μετά την περάτωση προβολή σας από αυτά τα υλικά ή μετά τη λήξη αυτής της


3. Αποποίηση

a. Τα υλικά για την ιστοσελίδα Salon Des Fleurs είναι παρέχονται "ως έχουν". Salon Des Fleurs δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, και αποφασίζει αποποιείται και αναιρεί όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ή μη παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση των δικαιωμάτων. Περαιτέρω, Salon Des Fleurs δεν εγγυάται ούτε κάνει καμμία δήλωση σχετικά με την ακρίβεια, πιθανόν τα αποτελέσματα, ή την αξιοπιστία της χρήσης των υλικών στην ιστοσελίδα της στο Διαδίκτυο ή με άλλο τρόπο σχετικά με τα υλικά αυτά ή σε οποιεσδήποτε περιοχές που συνδέονται με αυτό το site.


4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση δεν Salon Des Fleurs ή τους προμηθευτές της να ευθύνεται για τυχόν αποζημιώσεις (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αποζημίωση για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, είτε λόγω της διακοπής εργασιών,) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του υλικού για την Salon Des δικτυακό τόπο Fleurs, ακόμη και αν Salon Des Fleurs ή Salon Des Fleurs εντολοδόχος έχει κοινοποιηθεί προφορικώς ή εγγράφως για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών. Επειδή ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς στις σιωπηρές εγγυήσεις, ή τα όρια της ευθύνης για επακόλουθες ή συμπτωματικές ζημίες, οι περιορισμοί αυτοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς.


5. Αναθεωρήσεις και Errata

Τα υλικά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα Salon Des Fleurs θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τεχνική, τυπογραφικά ή φωτογραφικά λάθη. Salon Des Fleurs δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε υλικό στον δικτυακό του τόπο είναι ακριβείς, πλήρεις, ή ρεύμα. Salon Des Fleurs μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιέχεται στον δικτυακό του τόπο, ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Salon Des Fleurs δεν αποτελεί, ωστόσο, περιέχει δέσμευση για την ενημέρωση των υλικών.


6. Σύνδεσμοι

Salon Des Fleurs δεν έχει εξετάσει όλες τις τοποθεσίες που συνδέονται στο Internet site του web και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των εν λόγω συνδεδεμένη σελίδα. Η συμπερίληψη οποιασδήποτε σύνδεσης δεν υπονοεί την επικύρωση από Salon Des Fleurs του site. Χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέονται με την ιστοσελίδα γίνεται με ευθύνη του χρήστη.


7. Site Όροι Χρήσης Τροποποιήσεις

Salon Des Fleurs μπορεί να αναθεωρήσει τους παρόντες όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμεύονται από την τότε ισχύουσα έκδοση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης.


8. Πολιτική Ακύρωση Παραγγελίας

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια σας μπορεί να έχουν αλλάξει και να επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας. Παρακαλώ όμως όπως σημειώστε τα ακόλουθα:

  • Για όλες τις παραγγελίες που πληρώθηκαν με πιστωτική κάρτα, παρακρατείτε ένα 10%
  • Οι ακυρώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Διαφορετικά, ένα 50% θα παρακρατείτε
  • Για παραγγελίες που έχουν είδη δρομολογηθεί δεν θα γίνετε καμιά ακύρωση.
  • Για να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία, παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο info@salondesfleurs.com.cy με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Όλες οι αιτήσεις θα απαντηθούν μέσω e-mail εάν η αίτηση ακύρωσης σας ,έχει γίνει δεκτή, αν και η κοινοποίηση ενδέχεται να μην είναι άμεση.9. Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Υπό τες πιο κάτω συνθήκες, η επιστροφή είναι εφικτή. Στην περίπτωση αυτή το οφειλόμενο ποσό θα χρεωθεί στον αρχικό λογαριασμό. Όλες οι επιστροφές χρημάτων υποβάλλονται σε επεξεργασία και υποβάλλονται στην Τράπεζα εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβή της απόδειξης σας για ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή χρημάτων. Ακολούθως η τράπεζα θα πιστώσει το ποσό της επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα. Το χρονικό πλαίσιο για την πίστωση στην πιστωτική σας κάρτα καθορίζεται από την Τράπεζα.

  • Σας προσφέρουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση που μια παραγγελία δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί , αν και αυτό είναι πολύ σπάνιο.
  • Δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε την παραγγελία σας, λόγω έλλειψης προϊόντων ή δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε ειδικές τοποθεσίες παράδοση.
  • Ακύρωση της παραγγελίας. Παρακαλώ δείτε την «Πολιτική Ακύρωσης» παραπάνω.